O NAMA

Naša misija je da vratimo balans u zatvorene prostore koristeći formule iz prirode


Green O3 posjeduje višegodišnje iskustvo na polju tehnologije i inovacija, što nas je i opredijelilo da uvedemo ozon tehnologiju u svrhu povećanja kvalitete i higijene zraka u zatvorenim prostorima. Višestruki benefiti koje pružaju tretmani visokim koncentarcijama ozona na prostore rada i boravka reflektuju se na cjelokupno zdravlje i raspoloženje čovjeka. Čovjekova percepcija uveliko se promijenila kada govorimo o sprezi zdravlja i prostora u kojem boravi, te u skladu sa najnovijim tehničkim rješenjima želimo pomjeriti granice kada je riječ o higijeni i ugodnosti zatvorenog prostora.

Zdravlje je dragocijenost koju trebamo čuvati i neprestano poboljšavati.

Vodimo se vlastitim načelima da rješenja za različite probleme treba tražiti iz prirode poštujući njene zakonitost i poredak, i upravo zbog je zbog toga naša misija vraćanje balansa u zatvorene prostore koristeći formule iz prirode. Ne želimo samo edukovati ljude o opasnostima sindroma bolesne gradnje i ostalim stanjima uzrokovanim lošim kvalitetom vazduha, već dokazati kako naši tretmani utiču na ozdravljenje bilo kojeg životnog prostora..

Naša misija je da vratimo balans u zatvorene prostore koristeći formule iz prirode.

Nudimo inovativna i savremena eco friendly rješenja kada su u pitanju neprijatni mirisi, mikroorganizmi i ostali patogeni u zatvorenim prostorima..

Posjedujemo certifikat Američke Nacionalne Asocijacije za ozon i obučeni smo za tretiranje prostora visokim koncentracijama ozona. Takođe smo i aktivni član iste asocijacije. Uređaji koje koristimo su proizvedeni u SAD-u u skladu sa standardima i strogim procedurama iz ove oblasti.

Certifikati

Certifikat Američke Nacionalne Asocijacije za rad sa visokim koncentracijama ozona i aktivan član iste. Oprema made in USA proizvedena po standardima i procedurama iz ove oblasti.

Buy Replica Watches and more at the best deals and lowest prices online. Check out products from top-rated brands and sellers at now.

At https://topswiss.pw the High-Quality replica watches for the best price on fake watch website.

Best Replica Watches UK Online Store alewatches.co.uk,High-end Grade AAA+ 1:1 Replica Rolex Watches Swiss Made.

เกมยิงปลา