O NAMA

Naša misija


Posjedujemo višegodišnje iskustvo na polju tehnologije i inovacija, što nas je i opredijelilo da uvedemo ozon tehnologiju u svrhu povećanja kvalitete i higijene zraka u zatvorenim prostorima. Višestruki benefiti koje pružaju tretmani visokim koncentarcijama ozona na prostore rada i boravka reflektuju se na cjelokupno zdravlje i raspoloženje čovjeka. Čovjekova percepcija uveliko se promijenila kada govorimo o sprezi zdravlja i prostora u kojem boravi, te u skladu sa najnovijim tehničkim rješenjima želimo pomjeriti granice kada je riječ o higijeni i ugodnosti zatvorenog prostora.

Zdravlje je dragocijenost koju trebamo čuvati i neprestano poboljšavati.

Vodimo se vlastitim načelima da rješenja za različite probleme treba tražiti iz prirode poštujući njene zakonitost i poredak.

Naša misija je da vratimo balans u zatvorene prostore koristeći formule iz prirode. Ne želimo samo edukovati ljude o opasnostima sindroma bolesne gradnje i ostalim stanjima uzrokovanim lošim kvalitetom vazduha, već dokazati kako naši tretmani utiču na ozdravljenje bilo kojeg životnog prostora.

Nudimo inovativna i savremena eco friendly rješenja kada su u pitanju neprijatni mirisi, mikroorganizmi i ostalim patogeni u zatvorenim prostorima.

Posjedujemo certifikat Američke Nacionalne Asocijacije za ozon i obučeni smo za tretiranje prostora visokim koncentracijama ozona. Takođe smo i aktivni član iste asocijacije. Uređaji koje koristimo su made in USA proizvedeni u skladu sa standardima i strogim procedurama iz ove oblasti.


Naša tehnologija je chimical free i prati čovjeka u njegovom osvještavanju i povratku prirodi, sve više svjestan da upotreba vještačkih i hemijskih supstanci u svakodnevnom životu stavlja dugoročne posljedice na zdravlje.

Green O3 pomoću ozona i zajedno sa našim Američkim partnerima nudi rješenja za problema kada je riječ o higijeni i mirisu zraka u prostorima rada i boravka.

Certifikati

Certifikat Američke Nacionalne Asocijacije za rad sa visokim koncentracijama ozona i aktivan član iste. Oprema made in USA proizvedena po standardima i procedurama iz ove oblasti.