SREDSTVA PREVOZA

Ponekada unutrašnjost vozila nije dovoljno samo usisati i prebrisati. Neugodni mirisi, osjećaj nedovoljne čistoće i nedostatak čistog zraka i dalje se zadržavaju nakon klasičnog čišćenja.

AUTOMOBIL

DOSTAVNO VOZILO/KOMBI

AUTOBUS, MINIBUS, GRADSKI PREVOZ

MALE JAHTE

 

KAMPERI, AUTOKUĆICE, MOBILNE KUĆICE

Vozilo je skučen prostor u kojem provodimo sve više vremena - takoreći živimo, prevozimo djecu, ljubimce, konzumiramo hranu, ponekad i odspavamo. Svi koji provode puno vremena u automobilu trebaju povremeno prečistiti i dezinfikovati klimu i kabinu vozila. Iako se vozila redovno čiste, standardni načini čišćenja ne mogu otkloniti sve opasnosti koje u njemu vrebaju. Na primjer, klima uređaj je omiljeno mjesto za naseljavanje legionele (bakterija koja izaziva legionarsku bolest), dok je prtljažnik idealno stanište za buđ, posebno ispod podnica, sjedišta i na tapacirungu. Dezodoransi ili osvježivači zraka i drugi slični proizvodi ne mogu ukloniti neugodne mirise već ih samo prikrivaju, nadjačavaju i dodatno smanjuju biološku kvalitetu zraka (na blogu možete čitati o dugoročnim opasnostima vještačkih osvježivača po zdravlje čovjeka).

Kako vam možemo pomoći da to riješite?

Tretman ozonom efikasno eliminiše gljivice, viruse, bakterije, grinje, parazite i sve vrste mikroorganizama, na svim teško dostupnim mjestima uključujući i sistem klimatizacije, tkanine i tapacirunge bez oštećenja i ostavljanja tragova, trajno eliminiše sve NEPRIJATNE mirise, uključujući dim i miris životinja, a ostavlja zrak obogaćen kiseonikom. Visoke koncentarcije ozona prečišćavaju i uklanjanju sve neugodne mirise, nakon tretmana ostaje prirodni planinski miris, eliminišu 99,99% svih mikroorganizama koji se nastanjuju u vozilu. S obzirom da se radi o gasu, on dopire do svih skrivenih i teško dostupnih uglova uključujući i tapacirung do određene dubine. Jedinstvenim tretmanom vrši se dezinfekcija i otklanjanje mirisa iz kabine i klima uređaja bez ostavljanja tragova. Koristimo generatore ozona specijalno konstruisane za upotrebu u vozilima, limuzinama, taxi, policijskim, vatrogasnim i spasilačkim vozilima, gradskim, komercijalnim autobusima, rent-a-caru, automobilima za obuke, auto škole, putničkim prikolicama, mobilnim kućicama i brodovima. Ozon je jedini način za trajno uklanjanje neugodnih mirisa, bez hemikalija, ekonomičan i 100% efikasan.

Da bismo vam dali adekvatnu procjenu trajanja i cijene ozonizacije vašeg vozila, kontaktirajte nas na broj telefona i dajte nam slijedeće informacije:

Koja je vrsta vozila u pitanju (malo putničko, kombi)? Gdje se nalazi vozilo (privatna garaža, zajednička otvorena ili zatvorena garaža/parking)? Da li postoje problemi sa mirisom kada se uključi klima (osjeti li se neugodan miris)?

Odmah ćemo Vam reći cijenu i dogovoriti termin dolaska.

Certifikati

Certifikat Američke Nacionalne Asocijacije za rad sa visokim koncentracijama ozona i aktivan član iste. Oprema made in USA proizvedena po standardima i procedurama iz ove oblasti.
เกมยิงปลา