SREDSTVA PREVOZA

Ponekada unutrašnjost vozila nije dovoljno samo usisati i prebrisati. Neugodni mirisi, osjećaj nedovoljne čistoće i nedostatak čistog zraka i dalje se zadržavaju nakon klasičnog čišćenja.

AUTOMOBIL

DOSTAVNO VOZILO/KOMBI

AUTOBUS, MINIBUS, GRADSKI PREVOZ

MALE JAHTE

 

KAMPERI, AUTOKUĆICE, MOBILNE KUĆICE

Ponekada unutrašnjost vozila nije dovoljno samo usisati i prebrisati. Neugodni mirisi, osjećaj nedovoljne čistoće i nedostatak čistog zraka i dalje se zadržavaju nakon klasičnog čišćenja.

Na primjer, klima uređaj je omiljeno mjesto za naseljavanje legionele, dok je prtljažnik idealno stanište za buđ, posebno ispod podnica, sjedišta i na tapacirungu .

Kako to riješiti?

Vozilo je skučen prostor u kojem sve više provodimo vremena - takoreći živimo, prevozimo djecu, ljubimce, konzumiramo hranu, ponekad i odspavamo. Svi koji provode puno vremena u automobilu potrebno je da povremeno prečiste i dezinfikuju klimu i kabinu vozila.

Dezodoransi ili osvježivači zraka i drugi slični proizvodi ne mogu ukloniti neugodne mirise već ih samo prikrivaju, nadjačavaju i dodatno smanjuju biološku kvalitetu zraka.(na blogu možete čitati o dugoročnim opasnostima vještačkih osvježivača po zdravlje čovjeka).

Tretman ozonom efikasno eliminiše gljivice, viruse, bakterije, grinje, parazite i sve vrste mikroorganizama, na svim teško dostupnim mjestima uključujući i sistem klimatizacije, tkanine i tapacirunge bez oštećenja i ostavljanja tragova, trajno eliminiše bilo kakav NEPRIJATAN mirisa, uključujući i dim i životinje, a ostavljamo zrak obogaćen kiseonikom. Visoke koncentarcije ozona prečišćavaju i uklanjanju sve neugodne mirise, nakon tretmana ostaje prirodni planinski miris, eliminišu 99,99% svih mikroorganizama koji se nastanjuju u vozilu. S obzirom da se radi o gasu dopire do svih skrivenih i teško dostupnih uglova uključujući i tapacirung do određene dubine. Jedinstvenim tretmanom vrši se dezinfekcija i otklanjanje mirisa iz kabine i klima uređaja bez ostavljanja tragova.

Koristimo generatore ozona specijalno konstruisane za upotrebu u vozilima, limuzinama, taxi, policijskim, vatrogasnim i spasilačkim vozilima, gradskim, komercijalnim autobusima, renta car-om, automobili za obuke, auto škole, putničke prikolice, mobilne kućice i brodove.

Ozon je jedini način za trajno uklanjanje neugodnih mirisa, bez hemikalija, ekonomičan i 100% efikasan. Slijedimo smjernice Američke Nacionalne Agencije za ozon i posjedujemo Certifikat za rad sa visokim koncentarcijama ozona. Generatori ozona su proizvedeni u USA.

Certifikati

Certifikat Američke Nacionalne Asocijacije za rad sa visokim koncentracijama ozona i aktivan član iste. Oprema made in USA proizvedena po standardima i procedurama iz ove oblasti.