POSLOVNI I JAVNI PROSTORI

Osigurajte zdravo i sigurno okruženje svojim zaposlenicima i korisnicima

HOTELI, MOTELI, PANSIONI, B&B, APARTMANI ZA TURISTE

VRTIĆI, IGRAONICE, RADIONICE, UČIONICE, ŠKOLE I OSTALI PROSTORI ZA BORAVAK DJECE

JAVNA MJESTA: BIBLIOTEKE, KINA, POZORIŠTA, KLUBOVI, KAFIĆI, PUB, BUTICI, TERETANE I DRUGI PROSTORI NAMJENJENI ZA SPORT, SVLAČIONICE, CENTRI, UREDI I SVI OSTALI POSLOVNI PROSTORI I SUBJEKTI

MEDICINSKI I FARMACEUTSKI PROSTORI

Budite odgovorni i osigurajte svojim zaposlenicima i korisnicima sigurno i zdravo okruženje. Tretman visokim koncentracijama ozona pogodan je za sve poslovne subjekte, a posebno indiciran za prostore u kojima borave djeca (vrtići, igraonice, učionice, škole, i sl.), starije osobe i osobe sa zdravstvenim problemima (domovi za stare, kuće za njegu) jer se bakterijsko opterećenje smanjuje na minimum i eliminišu svi neugodni mirisi što dovodi do poboljšanja mikroklime.

Green O3 je specijaliziran za tretiranje ozonom i poslovnih subjekta iz sektora turizma i ugostiteljstva u kojim je imperativ visok nivo higijene (hoteli, pansioni, b&b, restorani, kafići, mliječni restorani), ordinacije, estetski i kozmetički centri, uredi sa velikom frekvencijom ljudi kao što su banke, teretane, yoga centri, itd.

Tretman ozonom efikasno eliminiše gljivice, viruse, bakterije, grinje, parazite, alergene i sve vrste mikroorganizama uključujući i teško dostupna mjesta, klima uređaje i centralne klima sisteme, tkanine i tapacirani namještaj.

Kako bismo procijenili vrijeme trajanja i cijenu ozonizacije vašeg poslovnog prostora (a ne radi se o standardnom kancelarijskom prostoru), neophodno je da izađemo na lice mjesta.

Certifikati

Certifikat Američke Nacionalne Asocijacije za rad sa visokim koncentracijama ozona i aktivan član iste. Oprema made in USA proizvedena po standardima i procedurama iz ove oblasti.
เกมยิงปลา