STAMBENI PROSTORI

Stambeni prostori mogu se tretirati visokim koncentracijama ozona (ozonizacija) kao kompletan prostor ili kao pojedinače prostorije (dnevni boravak, spavaće sobe, radne sobe, kućne biblioteke, dječije sobe, podrum, garaža, ostava, tavanski prostor, kupatilo, walk in gardaroberi, plakari...).

KOMPLETAN STAN ILI KUĆA

SPAVAĆA SOBA

SOBA

PROSTORIJE MALIH DIMENZIJA (KUPAONICE, OSTAVE, PODRUMI I SL.)

GARDAROBERI I WALK IN GARDAROBERI

KUĆNE BIBLIOTEKE

Dom je mjesto u kojem se opuštamo, odmaramo, energiziramo nakon radnog dana, mjesto gdje se osjećamo ugodno i sigurno. Želimo da nam životni prostor bude čist, lijep i ugodan, koristimo dosta deterdženata za uklanjanje raznih bakterija i osvježenje. Međutim, to nije dovoljno da nam garantuje zdrav biološki ambijent posebno ako boravimo sa djecom, starijim, bolesnim i kućnim ljubimcima ili konzumiramo cigarete, .... Bakterije, grinje, virusi, alergeni, plijesan/buđ, spore i mali insekti nastanjuju naše životne prostore i šire se. Prisustvo tkanina, tepiha, tapaciranog namještaja su idealni staništa u kojima ovi mikrorganizmi žive i teško ih je ukloniti klasičnim čišćenjem.

Tretman ozonom efikasno eliminiše gljivice, viruse, bakterije, grinje, parazite, alergene i sve vrste mikroorganizama uključujući i teško dostupna mjesta, klima uređaje i centralne klima sisteme, tkanine i tapacirani namještaj. Prilikom naših tretmana ne dolazi do oštećenja, ozon ne ostavlja tragove, eliminiše bilo kakav oblik mirisa, uključujući i dim cigarete i miris kućnih ljubimaca, a ostavljamo svjež zrak obogaćen kiseonikom.

Koristimo generatore ozona projektovane za upotrebu u zatvorenim prostorima i dajemo personalizirana rješenja o zavisnosti od potrebe i želje klijenta.

Ozon je jedini način za trajno uklanjanje neugodnih mirisa, bez hemikalija, ekonomičan i 100% efikasan.

Slijedimo smjernice Američke Nacionalne Agencije za ozon i posjedujemo Certifikat za rad sa visokim koncentarcijama ozona. Generatori ozona su proizvedeni u USA.

STAMBENI PROSTORI (KUĆA, STAN, APARTMAN, VIKENDICA,...)

Stambeni prostori mogu se tretirati visokim koncentracijama ozona (ozonizacija) kao kompletan prostor ili kao pojedinače prostorije (dnevni boravak, spavaće sobe, radne sobe, kućne biblioteke, dječije sobe, podrum, garaža, ostava, tavanski prostor, kupatilo, walk in gardaroberi, plakari,...)

Certifikati

Certifikat Američke Nacionalne Asocijacije za rad sa visokim koncentracijama ozona i aktivan član iste. Oprema made in USA proizvedena po standardima i procedurama iz ove oblasti.